Wie zijn wij

Wie is KieVieK Finance

De naam van ons bedrijf is officieel QiViQ Finance B.V. Wij werken met de handelsnaam KieVieK Finance. Anastasia Vassilieva en Eric Pouw zijn samen sedert 2005 actief als geldverstrekker en bedrijfsadviseur. De meeste ondernemingen die zij adviseren hebben (veelal tijdelijk) liquiditeitsproblemen en banken staan nou ook niet bepaald te trappelen van ongeduld om bedrijven in problemen te financieren. Om deze bedrijven door de problemen te loodsen en te (her)financieren doen Vassilieva en Pouw meestal een beroep op hun uitgebreide netwerk aan investeerders, business angels en informal investors. Daarnaast is financiering door reguliere banken beslist niet onmogelijk. Je moet dan echter wel precies weten wat een reguliere bank van je verlangd. Die kennis en ervaring hebben Vassilieva en Pouw.

Onafhankelijke kredietbemiddelaar

KieVieK is een onafhankelijke kredietbemiddelaar voor MKB ondernemers in het algemeen, maar ook voor starters en voor doorstarters. De reguliere financieringskanalen zijn soms moeilijk toegankelijk, ook al is het ondernemingsplan nog zo mooi. Er zijn beslist kredietmogelijkheden, zelfs buiten de reguliere bankkanalen. Denk aan leasing, factoring, microfinanciering, stapelfinanciering, win-winleningen, kredietunies en crowdfunding. KieVieK weet de weg om je (ondernemers)plannen waar te maken. Kieviek financiert in voorkomende gevallen ook zelf.

Kleine gespecialiseerde organisatie

KieVieK is een kleine organisatie met 3 medewerkers bestaande uit Anastasia Vassilieva (directeur -bedrijfsadviseur– jurist), Eric Pouw (bedrijfsadviseur – jurist) en Timo Pouw (bedrijfsadviseur). KieVieK is gespecialiseerd in het bemiddelen en adviseren van ondernemers waarvan een financieringsaanvraag elders is afgewezen. Het voordeel van een kleine organisatie is de persoonlijke aandacht. Je bent bij KieVieK geen nummer. Een ander voordeel is dat snel en actief wordt gezocht naar jouw financieringsmogelijkheden. Geen eindeloze gesprekken, dikke boekwerken en loze beloften, maar korte lijnen en snelle antwoorden. Iets wat niet kan, kan niet. Dat weet je onmiddellijk bij KieVieK en als de financiering lukt kan je snel over geld beschikken.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn. Doe nu een financieringsaanvraag! Binnen 24 uur reageren wij. Of bel met 085-0666599. Bereikbaar van 8 tot 20 uur, elke dag, ook in het weekend.

Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

KieVieK Finance

Burgemeester de Raadtsingel 71

3311JG Dordrecht

Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl