Bel direct 085 – 0666 599 voor meer informatie

Wie zijn wij

Team KieViek

Wie is KieVieK Finance

De naam van ons bedrijf is officieel QiViQ Finance B.V., maar we treden naar buiten onder de handelsnaam “KieVieK Finance”. OiViQ Finance B.V. is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 74281704. Anastasia Vassilieva is directeur en heeft een track record als jurist en investeerder van bedrijven die in financieel zwaar weer verkeren. Eric Pouw is jurist en sedert 1995 actief als bedrijvendokter en herstructureringsadviseur. Timo Pouw is herstructureringsadviseur en kent alle in en outs van de WHOA en houdt zich tevens bezig met het onderzoeken en beoordelen van complexe kredietaanvragen. De meeste MKB ondernemingen die gebruik maken van de diensten van KieVieK Finance hebben (veelal tijdelijk) liquiditeitsproblemen en banken staan nou ook niet bepaald te trappelen van ongeduld om bedrijven met financiële problemen te financieren. KieVieK Finance bemiddelt in het aanvragen van bedrijfsfinancieringen maar verstrekt zelf ook kredieten. Op die manier kan snel worden ingespeeld op de behoefte van de aanvrager.

links Anastasia Vassilieva (directeur)
zittend Eric Pouw (jurist/kredietadviseur)
en rechts Timo Pouw (kredietadviseur/riskmanager)

Onafhankelijke kredietbemiddelaar

KieVieK is een onafhankelijke kredietbemiddelaar voor MKB ondernemers in het algemeen en voor ondernemers die na een faillissement willen doorstarten of voor ondernemers die gebruik willen maken van de WHOA en voor het onderhands akkoord financiering nodig hebben. De reguliere financieringskanalen zijn soms moeilijk toegankelijk, ook al is het ondernemingsplan of herstelplan nog zo mooi. Er zijn beslist kredietmogelijkheden!  Denk aan leasing (www.rglease.nl) , factoring (www.factuurvoldaan.nl) of aan het uitgeven van obligaties (www.upsweeper.nl). KieVieK Finance weet de weg in financieringsland maar financiert in voorkomende gevallen ook zelf. Daarnaast hebben we een zeer intensieve samenwerking met de website www.whoa.tips waar u alle informatie kunt vinden over de toepassing van de wet homologatie onderhands akkoord.

Kleine gespecialiseerde organisatie

KieVieK Finance is gespecialiseerd in moeilijke en complexe kredietaanvragen. Complex en moeilijk kan zijn een financiering waar meerdere partijen neen tegen hebben gezegd. Complex en moeilijk kan ook zijn de financiering van een doorstart of de financiering van het onderhands akkoord binnen de WHOA. We zijn een kleine organisatie met 3 medewerkers bestaande uit Anastasia Vassilieva, Eric Pouw en Timo Pouw. Het voordeel van een kleine organisatie met korte lijnen is dat snel beslissingen kunnen worden genomen over een kredietaanvraag. Binnen 24 uur weet een aanvrager waar hij aan toe is. Geen eindeloze gesprekken, geen dikke boekwerken aan informatie en geen loze beloften die niet kunnen worden waargemaakt. Iets wat niet kan, kan niet en dat weet je onmiddellijk bij KieVieK Finance en als de financiering lukt kan je snel over geld beschikken. Twijfel daarom niet langer. Stuur vandaan nog een kredietaanvraag in.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn. Doe nu een financieringsaanvraag! Of bel met 085-0666599. Wij zorgen voor een spoedige opvolging.

Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

KieVieK Finance

Veluwezoom 5

1327 AA Almere

Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl

Een ogenblik geduld.
Het formulier wordt nu verwerkt.