Wie zijn wij

Team KieViek

Wie is KieVieK Finance

De naam van ons bedrijf is officieel QiViQ Finance B.V. We werken onder de handelsnaam KieVieK Finance. Anastasia Vassilieva is directeur en heeft een track record als jurist en informal investor van bedrijven die het financieel moeilijk hebben. Eric Pouw is jurist en sedert 1995 actief als bedrijvendokter en vanaf die tijd ook al actief als informal investor. Timo Pouw is bedrijfsadviseur en houdt zich voornamelijk bezig met het onderzoeken en beoordelen van complexe kredietaanvragen. De meeste MKB ondernemingen die gebruik maken van de diensten van KieVieK Finance hebben (veelal tijdelijk) liquiditeitsproblemen en banken staan nou ook niet bepaald te trappelen van ongeduld om bedrijven in problemen te financieren. KieVieK Finance bemiddelt in het aanvragen van bedrijfsfinancieringen maar verstrekt zelf ook kredieten. Op die manier kan snel worden ingespeeld op de behoefte van de aanvrager.

links Anastasia Vassilieva (directeur/kredietbeoordelaar), zittend Eric Pouw (jurist/informal investor) en recht Timo Pouw (bedrijfsadviseur/riskmanager)

Onafhankelijke kredietbemiddelaar

KieVieK is een onafhankelijke kredietbemiddelaar voor MKB ondernemers in het algemeen en voor ondernemers die na een faillissement willen doorstarten. De reguliere financieringskanalen zijn soms moeilijk toegankelijk, ook al is het ondernemingsplan of herstelplan nog zo mooi. Er zijn beslist kredietmogelijkheden!  Denk aan leasing, factoring, microfinanciering, stapelfinanciering, win-winleningen, kredietunies en crowdfunding. KieVieK Finance weet de weg in financieringsland maar financiert in voorkomende gevallen ook zelf. Daarnaast hebben we een zeer intensieve samenwerking met Factoringaanbieding.nl in Den Bosch. Debiteurenfinanciering is daardoor altijd mogelijk.

Kleine gespecialiseerde organisatie

KieVieK Finance is gespecialiseerd in moeilijke en complexe kredietaanvragen. Complex en moeilijk kan zijn een financiering waar meerdere partijen neen tegen hebben gezegd. Complex en moeilijk kan ook zijn de financiering van een doorstart. We zijn een kleine organisatie met 3 medewerkers bestaande uit Anastasia Vassilieva, Eric Pouw en Timo Pouw. Het voordeel van een kleine organisatie met korte lijnen is dat snel beslissingen kunnen worden genomen over een kredietaanvraag. Binnen 24 uur weet een aanvrager waar hij aan toe is. Geen eindeloze gesprekken, geen dikke boekwerken aan informatie en geen loze beloften die niet kunnen worden waargemaakt. Iets wat niet kan, kan niet en dat weet je onmiddellijk bij KieVieK Finance en als de financiering lukt kan je snel over geld beschikken. Twijfel daarom niet langer. Stuur vandaan nog een kredietaanvraag in.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn. Doe nu een financieringsaanvraag! Binnen 24 uur reageren wij. Of bel met 085-0666599. Bereikbaar van 8 tot 20 uur, elke dag, ook in het weekend.

Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

KieVieK Finance

Veluwezoom 5

1327 AA Almere

Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl