WHOA financiering

Bedrijf in problemen

Je bedrijf heeft altijd goed gedraaid, maar het zit nu financieel even tegen. De rekeningen stapelen zich op. Schuldeisers beginnen lastig te worden. De inkomsten van je bedrijf vallen tegen, maar er is nog wel licht aan de horizon. Kortom; er is een verdienmodel.

Je bent zeker niet de eerste ondernemer met (tijdelijke) financiële problemen. Hoe eerder je de problemen erkent, des te sneller kunnen ze worden opgelost.

Welke financiële problemen heb je op dit moment

 • Vanwege corona is de omzet sterk terug gelopen
 • Je hebt gebruik gemaakt van de NOW regeling maar dat is onvoldoende om te overleven
 • Het bankkrediet staat permanent op de limiet
 • De lonen voor de komende maand kunnen moeilijk worden betaald
 • De bankier heeft de kredieten/leningen opgezegd of is dat van plan
 • Crediteuren doen lastig en bellen onophoudelijk met het verzoek te betalen
 • Deurwaarders en advocaten schrijven brieven en dreigen met beslag
 • De schulden aan belastingdienst en pensioenfonds zijn hoog opgelopen
 • Leveranciers willen alleen nog goederen leveren tegen betaling vooraf
 • Je moet investeringen doen om te kunnen blijven concurreren in de markt van je bedrijfsactiviteiten maar je hebt daarvoor geen geld

Indien je 5 van deze vragen met een “JA” kan beantwoorden dan is het echt tijd om in te grijpen. Dit is het moment om gebruik te maken van de WHOA. Bied je schuldeisers een akkoord aan. KieVieK Finance kan dat akkoord financieren. Schoon je balans op en maak een doorstart!

Voorwaarden

WHOA financiering is mogelijk maar dan moet er echter wel een herstructureringsadviseur worden ingeschakeld. We hebben daarbij een uitdrukkelijk voor de juristen van QiViQ. Zie www.directdoorstarten.com Op de website van directdoorstarten.com  vind je meer informatie over het doorstarten van een bedrijf. Je kunt doorstarten doormiddel van de WHOA. Je kunt ook doorstarten na een geregisseerd faillissement indien de WHOA voor jouw bedrijf niet haalbaar blijkt. Hoe groot of klein de problemen ook zijn we willen er vanaf het begin bij betrokken worden. Dan kunnen we je op de juiste manier adviseren maar ook op de juiste manier (her)financieren.

WHOA-FINANCIERING AANVRAGEN VANAF € 25.000,– TOT MAXIMAAL € 250.000,–

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn. Doe nu een financieringsaanvraag! Binnen 24 uur reageren wij. Of bel met 085-0666599. Bereikbaar van 8 tot 20 uur, elke dag, ook in het weekend.

  Rechtsvorm*

  Bedrag van financiering*

  Doel van financiering*

  Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn. Doe nu een financieringsaanvraag! Binnen 24 uur reageren wij. Of bel met 085-0666599. Bereikbaar van 8 tot 20 uur, elke dag, ook in het weekend.

  Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

  KieVieK Finance

  Veluwezoom 5

  1327 AA Almere

  Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl