Bel direct 085 – 0666 599 voor meer informatie

Vastgoedfinanciering zonder bank

Vastgoedfinanciering zonder bank

KieVieK Finance staat garant voor vastgoedfinanciering zonder bank. Waarom is een bankvrije investering in vastgoed zo interessant? Dit heeft te maken met de hoge eisen die nogal eens worden opgelegd vanuit een bank, zeker als het gaat over investeringen in vastgoed. Het beleggen in vastgoed is populair, zeker in de huidige situatie van de woningmarkt. Waar de woningkrapte groeit en de vraag naar woningen juist stijgt, daar is rendement te halen uit vastgoedbezit. Om je op weg te helpen zorgt KieVieK voor een passende financiering van vastgoed. Snel en efficiënt.

Startende vastgoedbelegger

Sta je op het punt je eerste vastgoedbelegging te doen? Bij ons vind je de financiële middelen om door te schakelen. Zo bieden wij mogelijkheden om te investeren met een portefeuille vanaf 250.000 euro, en staan we je bij met gepast advies. Als startende belegger moet je nog een portefeuille opbouwen, en dat vereist de nodige kennis. Waar liggen de kansen op de woningmarkt, en hoe zorg je voor een goede spreiding van je investeringen? Ook de financieringsaanvraag moet kloppen, om zoveel mogen investeerders te binden. KieVieK Finance denkt graag met je mee over de planning en de financiële vermogensopbouw.

Ervaren in vastgoedfinanciering

Beschik je al over een ruime en goed gespreide portefeuille, en ben je jezelf aan het oriënteren op nieuw vastgoed of een herverdeling van de portefeuille? Ook dan zit je bij KieVieK Finance op de juiste plek. We zijn benieuwd naar de huidige opbouw van je portefeuille en bieden graag maatwerk in ons financieringsadvies. Op basis van je financiële data bepalen we je financieringsmogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat je volgende investering opnieuw succesvol wordt. Gedurende het financieringstraject blijven we je voorzien van onze expertise.

Voordelen private vastgoedfinanciering

Banken zijn strenger gaan kijken naar commercieel vastgoed. Dit betekent dat je als investeerder een strenge eisen moet voldoen, alvorens kans te maken op financiering van je gewenste object. Bij KieViek Finance brengen we investeerders en ondernemers samen met hetzelfde doel: een zo hoog mogelijk rendement genereren. Jij als ondernemer profiteert daarvan in de vorm van een hogere rente op je investering.

We nemen graag de regie over uw financieringstraject. Dit begint bij het verschaffen van de benodigde financiële middelen om te investeren, tot het vinden van uitstekende mogelijkheden op de markt om een hoog rendement te garanderen. Dat is investeren in commercieel vastgoed bij KieVieK Finance.

Starten of verder opbouwen van je vastgoedportefeuille

Interesse in private vastgoedfinanciering? Kies je voor vastgoedinvestering zonder bank, dan wordt het vastgoed gefinancierd door private investeerders in plaats van door een bank. De hypotheekakte passeert bij de notaris, en als lener betaal je vervolgens rente en aflossing aan de investeerder(s). Ondertussen maak je zelf rendement op je belegging. Ontdek hoe. We zien je graag terug.

Vastgoedfinanciering. VANAF € 250.000,– en meer

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn. Bel met 085-0666599 of vul onderstaand formulier in. Wij zorgen voor een spoedige opvolging.

  Aantal medewerkers*

  Bedrijfsomzet*

  Bestemming*

  Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn. Bel met 085-0666599. Wij zorgen voor een spoedige opvolging.

  Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

  KieVieK Finance

  Veluwezoom 5

  1327 AA Almere

  Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl

  Een ogenblik geduld.
  Het formulier wordt nu verwerkt.