Bel direct 085 – 0666 599 voor meer informatie

Zakelijk lenen voor startups en scale-ups

Zakelijk lenen voor startups en scale-ups

Ben je op zoek naar gezonde financiering voor je startup of scale-up? KieVieK Finance helpt jonge ondernemers en succesvolle startups bij het zetten van de volgende stap: financiering van het uitgedachte ondernemingsplan. Lastig? Nee hoor! Hier krijg je niet te maken met ingewikkelde acceptatieprocedures of een uitgebreide vraag naar zekerheden. Wel vragen we een degelijk plan en een heldere visie. Vervolgens ondersteunen we jouw startup of scale-up met passende financiering.

Startups: een degelijk plan volstaat

Een eigen onderneming starten is een bijzondere stap, en financiering speelt een grote rol bij het verwezenlijken van je plannen om de startup succesvol te maken. Samen bespreken we je wensen en plan. We kiezen nadrukkelijk voor een persoonlijke aanpak, want als startup wil je geen lange procedures doorlopen of garanties kunnen geven; je wilt starten met je eigen bedrijf en de financiering zo snel mogelijk rond hebben. Wij helpen je daarbij!

Als enthousiaste jonge ondernemer ben je van harte welkom om jouw plannen met ons te delen. Door maatwerk in onze financiering ga jij optimaal van start, en hebt direct de beschikking over voldoende middelen om te kunnen investeren. Vanuit die basis ga je de komende jaren aan de slag om winstgevend te worden.

Scale-ups: zet de volgende stap

Heb je in de afgelopen jaren bewezen dat jouw bedrijf blijft groeien, en wil je graag een volgende grote stap zetten? Dan ben je ook als scale-up van harte welkom bij KieVieK Finance. Als scale-up ben je de fase van startup ontgroeit, terwijl het winstpotentieel ervoor zorgt dat je onderneming snakt naar nieuw kapitaal om te investeren in de groeiplannen. Gelukkig beschikken we over verschillende financiële mogelijkheden om je als scale-up verder te helpen.

Scale-up staat ook wel voor schaalvergroting; je markt groeit, en jij wilt deze bedienen. Deze groei kan zich richten op een uitbreiding naar meer binnenlandse regio’s, maar ook de stap naar het buitenland kan gezet worden. Een uitdaging waar we met onze financiering graag in bijdragen. Met een scale-up lening financieren we jouw aankomende projecten. Andermaal hoef je geen kostbare en tijdrovende acceptatieprocedures te doorlopen, dan wel garanties af te geven. Wij geven de voorkeur aan een gedegen plan en enthousiaste instelling.

Financiering voor ondernemers: lage rente, veel ruimte

Een krediet voor startups en scale-ups is altijd maatwerk. Welk kapitaal je nodig hebt is dan ook afhankelijk van de omvang van je bedrijfsplan. KieVieK Finance geeft eveneens advies in de omvang van de zakelijke lening, zodat je nooit te veel leent, maar tegelijk over voldoende financiële slagkracht bezit om je plannen succesvol in de praktijk te lanceren.

Geef een kickstart aan je nieuwe onderneming of zet de volgende grote stap om het volledige potentieel uit je bedrijf te halen. Deel jouw plannen met ons en beschik al op korte termijn over het starterskrediet waarmee jij succesvol onderneemt.

Startup en scale-up financiering. VANAF € 25.000,– TOT MAXIMAAL € 250.000,–

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn. Bel met 085-0666599 of vul onderstaand formulier in. Wij zorgen voor een spoedige opvolging.

  Aantal medewerkers*

  Bedrijfsomzet*

  Doel van financiering*

  Startup of scale-up*

  Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn. Bel met 085-0666599. Wij zorgen voor een spoedige opvolging.

  Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

  KieVieK Finance

  Veluwezoom 5

  1327 AA Almere

  Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl

  Een ogenblik geduld.
  Het formulier wordt nu verwerkt.