Bel direct 085 – 0666 599 voor meer informatie

Rentetarieven

Rente zakelijke lening

Je leent bij KieVieK tegen een vergoeding (bestaande uit: basisrente, kapitaalkosten, operationele kosten, marge en risicokosten) tussen 19,9% en 39,9% per jaar.

Zo is het rentepercentage van je zakelijke lening bij KieVieK opgebouwd

In de grafiek hieronder zie je uit welke componenten het rentepercentage van zakelijke leningen bij KieVieK is opgebouwd.

Rentetarieven
  1. Basisrente: Dit zijn de kosten voor het inkopen van geld bij investeerders. KieVieK koopt haar geld in tegen een rentetarief van maximaal 11%.
  2. Kapitaalkosten: Wij willen altijd een kapitaalbuffer aanhouden en maken daar weer kosten voor welke we doorberekenen in onze vergoedingen.
  3. Marge: Dit is de winst die KieVieK wil maken.
  4. Operationele kosten: Dit zijn de kosten voor kredietonderzoeken, aanmaken en beheer dossiers, opmaken lening overeenkomsten en andere vaste kosten.
  5. Risicokosten: Dit zijn de kosten waarmee we het risico afdekken dat de lening niet wordt afgelost. De hoogte van de risicokosten hangt samen met het risicoprofiel van je onderneming.

Financiële gezondheid van je onderneming en het risico

Als je geld leent, bestaat er altijd de kans dat je de lening niet kunt aflossen. Een financier moet daar rekening mee houden om geld uit te kunnen lenen en rekent daarom risicokosten, ofwel risico-opslag. Om de hoogte van de risicokosten in te schatten kijkt een financier naar de financiële gezondheid van je onderneming. Hoe beter je er op financieel gebied voor staat, hoe hoger de kans dat je de lening terugbetaalt en hoe lager je risicokosten.

Looptijd

De lengte van de periode waarover je de zakelijke lening terugbetaalt, ofwel de looptijd, heeft invloed op je rentepercentage. De leningen die KieVieK verstrekt hebben een maximale looptijd van 48 maanden. Binnen die periode moeten de leningen volledig zijn afgelost.

Hoogte van het leenbedrag

KieVieK leent minimaal € 25.000,00 en maximaal € 250.000,00 uit aan ondernemers met een inschrijving in het handelsregister van de kamer van koophandel. Je onderneming dient minimaal 3 jaar te bestaan en te beschikken over een BTW nummer.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn. Doe nu een financieringsaanvraag! Binnen 24 uur reageren wij. Of bel met 085-0666599. Bereikbaar van 8 tot 20 uur, elke dag, ook in het weekend.

Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

KieVieK Finance

Veluwezoom 5

1327 AA Almere

Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl

Een ogenblik geduld.
Het formulier wordt nu verwerkt.