Bel direct 085 – 0666 599 voor meer informatie

Obligaties uitgeven voor bedrijven

Obligaties uitgeven voor bedrijven

Door een obligatie uit te geven brengt u kapitaal binnen bij uw bedrijf. De uitgifte van obligaties is mogelijk voor vrijwel alle bedrijven, start-ups, scale-ups en sportverenigingen, zolang maar wordt voldaan aan de wettelijke verplichtingen. Bij KieVieK Finance kunt u direct obligaties uitgeven, zonder tussenkomst van de bank. We zorgen voor de noodzakelijke AFM documenten en helpen u bij het opstellen van de obligatievoorwaarden. Door u eveneens te adviseren over de beste planning voor uitgifte, genereert u het optimale rendement. Maak kennis met onze mogelijkheden.

Waarom kiezen voor obligaties?

De uitgifte van obligaties is een aantrekkelijke optie voor snelgroeiende bedrijven. Het helpt om de vermogenspositie en het garantievermogen verder te versterken. Bij KieVieK Finance adviseren we u graag over de mogelijkheden van obligaties. We stellen de obligatievoorwaarden op, ontwikkelen informatiebrochures gericht op investeerders en creëren een aantrekkelijke website om de obligaties onder de aandacht te brengen. Investeerders worden vanuit hier geactiveerd om te beleggen in uw obligaties. Zo ondersteunen en inspireren we ambitieuze ondernemers om de volgende stap binnen hun business te zetten.

Obligaties zijn al langer gemeengoed voor grotere bedrijven, maar ook kleinere bedrijven kiezen steeds vaker voor obligaties. Dit zijn de voordelen van obligatie-uitgifte door bedrijven:

 • Bedrijven zijn minder afhankelijk van de bank
 • Spreiding van het financieringsrisico
 • Meer zeggenschap over koers onderneming
 • Aflossing en rente worden door u zelf bepaald

Tijdens een oriënterend gesprek adviseren de specialisten van KieVieK Finance u graag over de financiële voordelen van obligatie-uitgifte, en hoe deze passen binnen de situatie van uw bedrijf.

Kosten obligatie-uitgifte

Bij de uitgifte van obligaties moet u naast de opbrengsten ook rekening houden met diverse kosten. Zo is de rente op obligaties via de alternatieve weg hoger dan bij de bank, maar anderzijds is de onafhankelijkheid van de bank een groot voordeel. Ook het opstellen van de voorwaarden zodat deze voldoen aan de wettelijke verplichtingen is een lastige kwestie; bij KieVieK Finance verzorgen wij dit voor u evenals de noodzakelijke melding bij de AFM. En dit ter bescherming van de investeerders.

OBLIGATIE UITGIFTE. VANAF € 25.000,– EN MEER

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn. Bel met 085-0666599 of vul onderstaand formulier in. Wij zorgen voor een spoedige opvolging.

  Aantal medewerkers*

  Bedrijfsomzet*

  Doel van financiering*

  Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn. Bel met 085-0666599. Wij zorgen voor een spoedige opvolging.

  Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

  KieVieK Finance

  Veluwezoom 5

  1327 AA Almere

  Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl

  Een ogenblik geduld.
  Het formulier wordt nu verwerkt.