Bel direct 085 – 0666 599 voor meer informatie

Investeerders gezocht

Wat te doen met 100.000 Euro spaargeld?

KieVieK Finance verstrekt kortlopende leningen van 5.000 euro tot maximaal 25.000 euro aan MKB ondernemers en zzp-ers. De vraag naar dit soort kleine leningen is groot. Door te beleggen bij KieVieK Finance investeert u in een absolute groeimarkt. Bent u ook op zoek naar een alternatief voor de lage of negatieve spaarrente? Begin met 7,75% vaste rente per jaar!

KieVieK Finance houdt zich bezig met het snel, simpel en efficiënt toegankelijk maken van geld aan ondernemers die tijdelijk extra (werk)kapitaal nodig hebben om bijvoorbeeld extra voorraad in te kopen of een nieuw project op te starten. Daarbij helpen wij ondernemers uit het MKB door hen kortlopende (max. 18 maanden) zakelijke leningen te verstrekken. De ondernemers betalen naast de aflossing van het geleende bedrag ook een bedrag aan rente en kosten aan ons. Wij maken gebruik van geavanceerde technologie om de kredietwaardigheid van ondernemers te beoordelen in combinatie met het logische verstand van onze kredietanalisten. Ieder bedrijf waaraan wij geld verstrekken wordt dus uitgebreid gecheckt. Alle leningovereenkomsten worden persoonlijk bij de klant (in de winkel, op kantoor of thuis) ondertekend. Alle klanten hebben wij dus ook persoonlijk gezien en gesproken.

Banken doen nog steeds moeilijk en hebben geen belangstelling om MKB bedrijven te financieren. Eigenlijk hebben de banken alleen maar interesse voor bedrijven met een financieringsbehoefte vanaf 1.000.000 euro. Banken acteren bovendien vanuit ivoren torens terwijl wij alle klanten persoonlijk kennen. De risico’s voor de leningen die wij verstrekken zijn daarmee veel kleiner en in geval van nood kan door ons veel sneller worden ingegrepen zodat de kans op verlies van kapitaal nihil is of beperkt blijft.

Om de risico’s nog verder te beperken vragen wij onze klanten om zekerheden zoals verpanding debiteuren, verpanding activa, verpanding voorraden, verpanding intellectuele eigendommen, verpanding bedrijfsnamen etc. Bovendien tekenen de ondernemers ALTIJD persoonlijk mee op de lening en meestal ook nog een andere persoon die BORG staat voor de lening.

Ons voorstel aan de investeerders

Om optimaal in te spelen op de groeiende vraag, hebben wij extra werkkapitaal nodig en om die reden bieden wij investeerders de mogelijkheid om tegen interessante voorwaarden geld te lenen aan KieVieK Finance. Als u een bedrag van minimaal 100.000 euro investeert, ontvangt u een rente die kan oplopen tot 9,5%. U kunt kiezen voor een looptijd van twee jaar vast, met een rente van 7,75%. Kiest u voor een investering van vijf jaar vast, dan krijgt u maar liefst 9,5% rente. Betaling van rente en aflossing op de lening is per kwartaal.

Graag maken wij met u een afspraak om de mogelijkheden persoonlijk toe te lichten en al uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Almere.

Anastasia

Anastasia Vassilieva (jurist)
directeur

Tel. 06-51 60 67 63 (altijd bereikbaar)

E-MAIL: anastasia@kieviek.nl  

Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

KieVieK Finance

Veluwezoom 5

1327 AA Almere

Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl

Een ogenblik geduld.
Het formulier wordt nu verwerkt.