Investeerders

Rente van 11%

QiViQ Finance B.V. handelt onder de naam “KieVieK Finance” en bemiddelt bij het verkrijgen van bedrijfskredieten voor het MKB, maar KieVieK is ook zelf actief als financier. Wij verstekken met eigen geld “minikredieten” aan het midden- en kleinbedrijf. Dat is een enorme groeimarkt. Minikredieten zijn leningen vanaf 10K tot maximaal 100K, met een korte looptijd van niet meer dan 12 maanden tegen een hoge rente tussen de 19 en maximaal 39,9%. Alles draait bij ons om de snelheid en gemak voor de potentiele klant. De technologie helpt ons om een kredietrisico goed in te schatten. Inmiddels hebben we een serieuze trackrecord opgebouwd ZONDER “defaults”!

Juist nu is het heel interessant om MKB-ers te financieren die bij banken geen krediet krijgen. Denk daarbij aan starters en doorstarters, denk aan de horeca, jonge start ups of detailhandel.

Ik bied u als professionele marktpartij de mogelijkheid om op korte termijn tegen aantrekkelijke voorwaarden te investeren in de uitbreiding van onze eigen kredietfaciliteiten. Aan serieuze partijen bied ik een jaarlijkse rente die kan oplopen tot maar liefst 11%.

Investeren in KieVieK

Bedrijfsfinancieringen en werkkapitaalfinancieringen is een interessante business. Banken doen nog steeds moeilijk en hebben eigenlijk geen belangstelling voor MKB bedrijven. Eigenlijk hebben de banken alleen maar interesse voor bedrijven met een financieringsbehoefte van 1000K. Banken acteren bovendien vanuit ivoren torens terwijl ik zelf op de werkvloer sta en alle klanten persoonlijk ken. De risico’s voor de financiering zijn daarmee veel kleiner en in geval van nood kan door mij veel sneller worden ingegrepen zodat de kans op verlies van kapitaal nihil is of beperkt blijft.

Aanbod van KieVieK

Om optimaal in te spelen op de groeiende vraag, heb ik extra werkkapitaal nodig om minikredieten uit te zetten. Ik bied u als investeerder de mogelijkheid om tegen interessante voorwaarden geld te lenen. Als u een bedrag van minimaal 100.000 euro investeert, ontvangt u een rente die kan oplopen tot 11%. U kunt kiezen voor een looptijd van één jaar vast, met een rente van 8%. Kiest u voor een investering van vijf jaar vast, dan krijgt u maar liefst 11% rente.

Veiligheid lening

De investeerder weet exact wat er mijn zijn geld gebeurd en aan welk bedrijf er geld is geleend. De zekerheden, zoals verpanding debiteuren, verpanding activa, voorraden, intellectuele eigendommen, bedrijfsnamen etc. Bovendien tekenen de ondernemers ALTIJD persoonlijk mee op de lening en meestal ook nog een andere persoon die BORG staat.

Graag maak ik met u een afspraak om de mogelijkheden persoonlijk toe te lichten en al uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom bij mij op kantoor in Dordrecht!

Met vriendelijke groet,
QiViQ Finance B.V.

 

Anastasia Vassilieva (jurist)
directeur

Tel. 06-51 60 67 63 (altijd bereikbaar)

E-MAIL: anastasia@kieviek.nl  

Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

KieVieK Finance

Burgemeester de Raadtsingel 71

3311JG Dordrecht

Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl