Financiering

Bancaire financiering
Nog steeds verstrekken banken het overgrote deel van de bedrijfsfinancieringen. Maar liefst 69% van het MKB klopte voor een financiering aan bij een bank. Deze financiering bestaat uit een rekening-courant of een lening. En nog steeds is KieVieK in staat m bij de reguliere banken kredieten los te peuteren voor haar klanten.

Crowdfunding
Bij Crowdfunding investeren meerdere partijen gezamenlijk in een bedrijf. Hierdoor is meteen bekend of het publiek in het idee gelooft en er geld voor over heeft. Hiervoor werkt KieVieK samen met verschillende crowfundplatforms.

Informal investors
Op dit moment is 7% van het MKB gefinancierd via informal investing. Deze vorm van financieren komt na de bancaire financiering het meeste voor. Dit is de specialiteit van KieVieK. Wij hebben toegang te zeer veel partijen. Binnen ons w kredietaavragen komt ruim 85% van de financieringen van een informal investor.

Subsidies en overheidsgelden
Soms is het mogelijk om subsidie van de overheid te ontvangen. Meestal is dit een onderdeel van de financieringsmix. Een prettig onderdeel want het gaat om “gratis geld”. Neem “gratis” echter niet al te letterlijk. Dan zou iedereen in de rij gaan staan. Je moet wel voldoen aan hele specifieke voorwaarden.

Debiteurenfinanciering
Van de bedrijven in Nederland heeft momenteel 56% een liquiditeitsprobleem door te late betalingen. De oplossing: het voorfinancieren van uw facturen. Factoring is heel populair, zeker ook omdat je niet alle facturen hoeft te laten bevoorschotten. Bovendien is het vrijheid blijheid. Je kunt de overeenkomst met de factormaatschappij waar KieVieK mee werkt elke dag opzeggen.

Voorraadfinanciering
Om klanten goed te bedienen heb je voorraad nodig. Maar die voorraad moet wél eerst betaald worden. Een bank financiert bijvoorbeeld een deel van je voorraad als die bestaat uit een gereed product of een verhandelbare grondstof. Vaak wordt de financiering van voorraad gecombineerd met debiteurenfinanciering.

Leasing
Met leasing financier je bedrijfsmiddelen. Denk aan auto’s, printers en machines. Heel veel bedrijfsmiddelen kunt je laten voorfinancieren.

BEDRIJFSFINANCIERING AANVRAGEN VANAF € 5.000,– TOT MAXIMAAL € 25.000,–

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn. Doe nu een financieringsaanvraag! Binnen 24 uur reageren wij. Of bel met 085-0666599. Bereikbaar van 8 tot 20 uur, elke dag, ook in het weekend.

  Rechtsvorm*

  Bedrag van financiering*

  Doel van financiering*

  Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn. Doe nu een financieringsaanvraag! Binnen 24 uur reageren wij. Of bel met 085-0666599. Bereikbaar van 8 tot 20 uur, elke dag, ook in het weekend.

  Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

  KieVieK Finance

  Veluwezoom 5

  1327 AA Almere

  Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl