Bel direct 085 – 0666 599 voor meer informatie

Doorstart financiering

Doorstart financiering voor ondernemers

Bent u als bedrijf niet meer in staat om te voldoen aan lopende betalingsverplichtingen? Dan is het mogelijk om schulden te laten saneren. Dit geeft u de financiële ruimte om in de komende periode weer te herstellen. Bij het saneren van schulden moet u evenwel de beschikking hebben over een zeker kapitaal. Beschikt u ook niet meer over de middelen om sanering van schulden aan te vragen, dan kan KieVieK dit voor u financieren. Ook bij een geregisseerd faillissement zorgen we er middels maatwerk in onze financiering voor dat u succesvol een doorstart kunt maken. Hoe doen we dat?

Een doorstart maken: nog nooit zo eenvoudig

Voor een bedrijf met een geregistreerd rechtspersoon is het na een faillissement mogelijk om een doorstart te maken. Bij een faillissement legt de curator beslag op de bezittingen van uw bedrijf: activa, voorraden, klantenbestanden, goodwill en meer. De curator zal daarbij een inventarisatie maken van de bestaande waarde. Om een doorstart te maken is financiering nodig om de gezonde onderdelen van uw bedrijf terug te kopen. KieVieK Finance staat garant voor die financiering.

Bij KieVieK stellen we om te beginnen alles in het werk om het faillissement van uw bedrijf te voorkomen. Daarbij kunnen we u adviseren en/of voorzien van krediet om schulden te saneren, waarmee u in één keer af bent van de betalingsverplichting aan de schuldeiser. Dit geeft ondernemers de benodigde financiële ruimte om met succes de balans binnen het bedrijf te herstellen.

Snelle en passende financiering

Financiering voor schuldsanering of het maken van een doorstart bij een geregisseerd faillissement is niet voor ieder bedrijven mogelijk. Als bedrijf moet je beschikken over voldoende gezonde onderdelen om ook na een doorstart te kunnen blijven voldoen aan mogelijke betalingsverplichtingen. Juist bij een faillissement of ten tijde van financiële problemen is het lastig om aan de gewenste middelen te komen om als bedrijf verder te kunnen. De specialisten van KieVieK weten als geen ander hoe we de financiering van uw onderneming voorafgaand of direct na een geregisseerd faillissement moeten vormgeven, om ten einde te zorgen voor een succesvolle doorstart.

Een degelijk ondernemingsplan

Als bedrijf kunt u van de ene op de andere dag in financiële moeilijkheden terechtkomen, zonder dat u hier zelf invloed op hebt. Het is in de regel lastig om hier zomaar weer uit te komen, wanneer u tijdelijk niet de beschikking hebt over de gevraagde financiële slagkracht. Onze specialisten gaan graag met u om tafel om de situatie in kaart te brengen. Daarbij gaan we bij KieVieK altijd uit van een deugdelijk ondernemingsplan. Dankzij onze passende financiering aan bedrijven in zwaar weer of zij die te maken hebben met een geregisseerd faillissement, zorgen we voor financieel perspectief. Binnen de financiering houden we rekening met de kosten voor een insolventieadviseur, koopsom van de activa, voorraden, goodwill bij de curator en werkkapitaal.

Ontdek hoe we uw bedrijf verder kunnen helpen ten tijde van financiële tegenspoed. Doorstarten was nog nooit zo eenvoudig.

DOORSTART FINANCIERING AANVRAGEN VANAF € 25.000,– TOT MAXIMAAL € 250.000,–

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn. Bel met 085-0666599 of vul onderstaand formulier in. Wij zorgen voor een spoedige opvolging.

  Aantal medewerkers*

  Bedrijfsomzet*

  Uw situatie*

  Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

  KieVieK Finance

  Veluwezoom 5

  1327 AA Almere

  Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl

  Een ogenblik geduld.
  Het formulier wordt nu verwerkt.