Doorstart financiering

Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

Als allerhoogste prioriteit geldt dat bij een doorstart haast is geboden. De belangrijkste reden is dat de onderneming niet stil moet komen te vallen. Bovendien heeft de curator er belang bij om de goodwill en activa snel te verkopen. De ondernemer/aandeelhouder/voormalig bestuurder doet er goed aan om tijdig een plan van aanpak te maken en te zorgen voor financiering van de doorstart. In Nederland zijn er niet veel partijen die ervaring hebben met het financieren van doorstarts. KieVieK Finance is echter specialist op dat gebied,  met heel veel kennis en ervaring. KieVieK Finance financiert niet alleen de doorstart maar zorgt ook voor de volledige (juridische)begeleiding vanaf de situatie dat de onderneming in financieel zwaar weer verkeerd tot en met de uiteindelijke doorstart na faillissement. De voordelen van een doorstart zetten we nog eens op een rij:

 • Doorstarten na faillissement is de meest effectieve manier van herstructureren en de weg ernaar toe gaat heel snel volgens een vast omlijnd stappenplan.
 • Na de doorstart zijn alle schulden weg en je start alleen door met die onderdelen van je bedrijf waarmee je relatief snel weer winst kunt maken.
 • Met de curator in het faillissement zijn prima afspraken te maken over een doorstart, hij heeft er immers belang bij dat er opbrengsten in de boedel komen.
 • Een doorstart is financieel interessant omdat de goodwill en activa tegen executiewaarde kunnen worden overgenomen.
 • Als een doorstart volgens en strak stappenplan is opgesteld is daar ook de financiering in voorzien van de goodwill en activa en bovendien verstrekt KieVieK vaak ook nog het benodigde werkkapitaal om vlot van start te kunnen gaan vanuit de nieuwe onderneming.
 • De emotionele druk van de financiële problemen verdwijnt, de ondernemer komt weer toe aan ondernemen.

Doorstarten en het financieren van een doorstart blijft werk voor specialisten. Laat je al een in een vroeg stadium informeren over de mogelijkheden van een herstructureringsadviseur zoals QiViQ Juristen in Almere. Zie voor meer informatie ook www.directdoorstarten.com KieVieK staat u bij met raad en daad en financiert niet alleen de doorstart maar kan ook zorgen voor een WHOA-financiering.

DOORSTART-FINANCIERING AANVRAGEN VANAF € 25.000,– TOT MAXIMAAL € 250.000,–

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn. Doe nu een financieringsaanvraag! Binnen 24 uur reageren wij. Of bel met 085-0666599. Bereikbaar van 8 tot 20 uur, elke dag, ook in het weekend.

  Rechtsvorm*

  Bedrag van financiering*

  Doel van financiering*

  Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn. Doe nu een financieringsaanvraag! Binnen 24 uur reageren wij. Of bel met 085-0666599. Bereikbaar van 8 tot 20 uur, elke dag, ook in het weekend.

  Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

  KieVieK Finance

  Veluwezoom 5

  1327 AA Almere

  Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl