Bel direct 085 – 0666 599 voor meer informatie

Contact

Zet jij de eerste stap?

Je bent op zoek naar een doorstart- of WHOA financiering. Je wilt na de financiële herstructurering verder met je plannen en met je bedrijf. Bij KieVieK begrijpen we ondernemers die in financieel zwaar weer verkeren. Wij begrijpen ze niet alleen we ondersteunen ze ook door financiële middelen beschikbaar te stellen. Dat doen we met een open blik, transparant en snel.

Een afspraak is snel genoeg gemaakt. Je bedrijf kan er alleen maar bij winnen. Zet jij dus die stap. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor. Vergeet niet van tevoren even te bellen dat je in aantocht bent, we werken graag op afspraak.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn. Doe nu een financieringsaanvraag! Binnen 24 uur reageren wij. Of bel met 085-0666599. Bereikbaar van 8 tot 20 uur, elke dag, ook in het weekend.

Post- en bezoekadres:
QiViQ Finance B.V
Handelsnaam is KieVieK Finance
Veluwezoom 5
1327 AA Almere
Telefoon: 085 – 0666 599
KvK 74281704
Algemene voorwaarden
Anastasia

Anastasia Vassilieva
Directeur

Eric Pouw

Eric Pouw
Kredietadviseur

Timo Pouw

Timo Pouw
Kredietadviseur

Contact

  BELANGRIJK! QiViQ Finance B.V. handelend onder de naam KieVieK Finance bedient géén consumenten, maar uitsluitend ondernemers. Onze organisatie bemiddelt en adviseert ook niet bij verzekeringen, maar uitsluitend bij zakelijke leningen. Ondanks dat QiViQ Finance B.V. niet valt onder de WFT, volgen wij voor de zakelijke branche zo veel mogelijk de richtlijnen van de AFM om ook ondernemers van het juiste bedrijfsadvies te voorzien.

  KieVieK Finance

  Veluwezoom 5

  1327 AA Almere

  Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl

  Een ogenblik geduld.
  Het formulier wordt nu verwerkt.