Contact

Zet jij de eerste stap?

Je bent op zoek naar financiering. Je wilt verder met je plannen of met je bedrijf. De juiste financier of de juiste bedrijfsfinanciering vinden is een vak apart. En dat vak verstaan we bij KieVieK als geen ander. Open, transparant en snel.

Een afspraak is snel genoeg gemaakt. Je bedrijf kan er alleen maar bij winnen. Zet jij dus die stap. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor. Vergeet niet van tevoren even te bellen dat je in aantocht bent, we werken graag op afspraak.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn. Doe nu een financieringsaanvraag! Binnen 24 uur reageren wij. Of bel met 085-0666599. Bereikbaar van 8 tot 20 uur, elke dag, ook in het weekend.

Post- en bezoekadres:
QiViQ Finance B.V
Handelsnaam is KieVieK Finance
Burgemeester de Raadtsingel 71
3311JG Dordrecht
Telefoon: 085 – 0666 599
KvK 74281704
Algemene voorwaarden

Contact

BELANGRIJK! QiViQ Finance B.V. handelend onder de naam KieVieK Finance bedient géén consumenten, maar uitsluitend ondernemers. Onze organisatie bemiddelt en adviseert ook niet bij verzekeringen, maar uitsluitend bij zakelijke leningen. Ondanks dat QiViQ Finance B.V. niet valt onder de WFT, volgen wij voor de zakelijke branche zo veel mogelijk de richtlijnen van de AFM om ook ondernemers van het juiste bedrijfsadvies te voorzien.

KieVieK Finance

Burgemeester de Raadtsingel 71

3311JG Dordrecht

Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl