Bel direct 085 – 0666 599 voor meer informatie

Bedrijf in financiële nood?

Noodkrediet voor ondernemers

Bent u als ondernemer op zoek naar kortlopend krediet om uw plannen voor komend jaar te implementeren, of bent u juist op zoek naar een financiële impuls om de komende periode te overbruggen? Speciaal daarvoor beschikt KieVieK Finance over noodkrediet; financiering voor kleine ondernemers, eenmanszaken, zzp’ers, vof’s en bv’s. Ontdek de voordelen voor uw bedrijf.

Financiering kortlopend tot 25.000 euro

Noodkrediet bij KieVieK Finance richt zich op ondernemingen die op korte termijn de beschikking willen hebben over een zakelijke lening vanaf 5.000 en tot 25.000 euro. Het noodkrediet heeft een looptijd van 12 maanden met inbegrip gunstige voorwaarden. Bij ons hoeft u geen ingewikkelde procedures te volgen of uitgebreide onderbouwingen te presenteren; Actieve ondernemers maken direct aanspraak op het noodkrediet gefinancierd door KieVieK.

Noodkrediet gebruiken

Het noodkrediet is op verschillende manieren in te zetten. Zo kunt u dit gebruiken om (kortlopende) schulden af te kopen, dan wel investeren in werkkapitaal. Ook is het noodkrediet geschikt om aan te houden als buffer voor de komende 12 maanden. Ook dit kun u doen met het noodkrediet:

  • Investeren in werkmaterialen of een bedrijfsauto
  • Uitbreiding van de voorraden
  • Groei van onderneming aanjagen
  • Anticipatie op onverwachte situaties

Dankzij de korte looptijd en de gunstige eigenschappen van het noodkrediet bij KieVieK, is voor u het risico zo laag mogelijk gehouden. Wij adviseren u graag over de juiste bestemming voor het noodkrediet.

Zakelijk krediet bij KieVieK Finance

Het aanvragen van een zakelijke lening bij KieVieK is transparant en eenvoudig. We geven u de ruimte om de investeren in uw eigen middelen en bieden voldoende tijd om de lening af te lossen. Zo krijgt u als ondernemer de mogelijkheid om snel te investeren in werkkapitaal, schulden af te kopen of een buffer op te bouwen. Zo kunt u investeren in werkkapitaal, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over openstaande facturen en achterstallige betalingen. Het krediet voorziet in een tijdelijke financieringsbehoefte en dat betekent dat uw bedrijfsdoelstellingen voor de korte en lange termijn sneller worden gerealiseerd. Daarbij profiteert u van gunstige voorwaarden.

Wilt u als ondernemer ook doorpakken in plaats van stilstaan? Ontdek de voordelen van kortlopend zakelijk krediet bij KieVieK Finance. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten om meer te weten te komen over de mogelijkheden van noodkrediet voor uw bedrijf.

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn. Bel met 085-0666599. Wij zorgen voor een spoedige opvolging.

 

Reorganiseren? Herstructureren? Saneren? Doorstarten?

Ons kantoor werkt samen met QiViQ Juristen (www.qiviq.nl) te Almere. Zie tevens www.directdoorstarten.com

Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

KieVieK Finance

Veluwezoom 5

1327 AA Almere

Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl