Bel direct 085 – 0666 599 voor meer informatie

Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinancieringen – investeren in uw onderneming

Wilt u op korte termijn beschikken over een gedegen bedrijfsfinanciering startend vanaf 25.000 euro en lopend tot 250.000 euro? Dan bent u bij KieVieK Finance op de juiste plek. Wij weten als geen ander hoe uw bedrijf kan groeien door op het juiste moment te investeren. Bij de bank moet u in veel gevallen eerst verschillende procedures doorlopen en lastige vragen beantwoorden, hetgeen veel tijd kost en risico’s met zich meebrengt om de slag te missen. Bij ons geen lange aanlooptijd, maar een directe beschikking over de bedrijfsfinanciering die u wenst om investeringen mogelijk te maken.

Voor wie zijn bedrijfsfinancieringen?

Een bedrijfsfinanciering is vooral bestemd voor bedrijven die al meerdere jaren succesvol actief zijn en investeringen willen doen die de bank niet wil financieren. Samen met u vinden we de gewenste financieringsoplossing en verzorgen maatwerk. Zo leent u nooit te veel. Om de doelstellingen van uw onderneming kracht bij te zetten, heeft u geld nodig. Wij financieren uw ondernemings- en investeringsplan tegen gunstige voorwaarden. Daarnaast adviseert KieVieK Finance u graag omtrent de omvang van uw bedrijfsfinanciering, zodat aflossing geen probleem is.

Gedurende de looptijd van de lening krijgt u ondersteuning van een eigen bedrijfscoach. Onze specialist volgt uw investeringen nauwgezet en draagt hieraan bij in een onafhankelijke adviserende rol.

Zakelijke uitdagingen

Een bedrijfsfinanciering biedt diverse voordelen. Zo ervaart u de beste financiële voorwaarden en profiteert u van maatwerk, waardoor u exact de financiering ontvangt die bij uw bedrijf past. De persoonlijke adviseur van KieVieK functioneert als vast aanspreekpunt en dat draagt bij aan de slagingskans van uw volgende project. Een uitdaging die we niet uit de weg gaan.

Bedrijfsfinanciering aanvragen

Wilt u gebruikmaken van de bedrijfsfinanciering door KieVieK Finance? Dien dan direct uw financieringsvraag in. Onze specialisten nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Geen lange procedures; u ontvangt snel de gewenste financiële middelen om te investeren. Bedrijfsfinancieringen helpen uw bedrijf door de groeifase heen. Wilt u bijvoorbeeld uw werkkapitaal versterken of geld investeren en de stap zetten richting het buitenland? Wij voorzien u middels bedrijfsfinanciering van de nodige liquiditeiten om te kunnen investeren, terwijl u ook voldoende ruimte overhoudt om in de komende jaren te blijven voldoen aan rente- en aflossingsverplichtingen.

Direct een bedrijfsfinanciering aanvragen? Dit kunt u direct online doen. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Bedrijfsfinanciering aanvragen. VANAF € 25.000,– tot en met € 250.000,–

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn. Bel met 085-0666599 of vul onderstaand formulier in. Wij zorgen voor een spoedige opvolging.

  Aantal medewerkers*

  Bedrijfsomzet*

  Doel van financiering*

  Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn. Of bel met 085-0666599. Wij zorgen voor een spoedige opvolging.

  Bedrijfskrediet niet mogelijk? Onzin! KieVieK creëert financieringskansen!

  KieVieK Finance

  Veluwezoom 5

  1327 AA Almere

  Telefoon: 085 – 0666 599 mail@kieviek.nl

  Een ogenblik geduld.
  Het formulier wordt nu verwerkt.